ИЗКУСТВОТО НА ШОКОЛАДА СПОРЕД Jeff de Bruges

Качество

Качеството е преди всичко въпрос на уважение. Трябва да видите с какъв респект се отнасят нашите майстори-шоколатиери към работата си; колко грижливо те подбират съставките; с колко внимание те преповтарят традиционните жестове и с колко предпазливост те обогатяват техните познания и опит с капка оригиналност, щипка новаторство или с голяма доза щедрост.

За да постигнем това, ние изработваме нашите рецепти внимателно, без палмово масло, без хидрогенирани растителни мазнини и без ГМО (Генно-Модифицирани Организми). И за нашите продукти ние използваме изключително и само яйца (яйчни продукти) от свободно отглеждани кокошки във Франция (деп. 2025). Същото това внимание ние Ви оказваме веднага щом пристъпите прага на нашите магазини, за да можем да Ви предадем най-ценното от нашата страст.

Знания и умения

При Jeff de Bruges, машините не са на първо място. Напротив, тук всичко е подвластно на въображението. Всяка от нашите рецепти е оригинална и е рожба на много нежен баланс; изисква внимателно изпълнение; точна дозировка на съставките и, за да бъде гарантирано вашето удоволствие, ежедневен контрол на качеството.

Опростеност

Да бъдем достъпни с магазин близо до Вас. За да можете да опитвате простичките удоволствия и да подарявате качествени шоколади в разнообразни и непрекъснато обновявани опаковки. Да предлагаме както Вашите предпочитани рецепти, така и вкусни изненади, които следват сезоните… Всичко това съчетано с наистина внимателно обслужване и с разумна цена. Ключът към всекидневното удоволствие се крие в задълбочената работа прикрита от привидна простота.

От страст

Дали сте посещавали ателие на шоколатиер? Това е очарователно място, където цари магичната атмосфера на шоколада. Ние в Jeff de Bruges, искаме да споделим с Вас тази магия; и ние измисляме хиляди начини да направим от нашите магазини уникални места, посветени на качеството, на креативността и на удоволствието; свят на сладокусието, където откриването на шоколада се изживява като момент на забавление.

Удоволствие

Ммммммм… Да Ви предложим цяла вселена от удоволствия. Да събудим свежия спомен за следобедната закуска от детството. Да се вслушваме във Вашите желания. Да Ви помогнем да изберете Вашите шоколади един по един и да съставите копозиция по Ваш вкус. Да Ви предоложим подаръци за всякакви поводи, които правят живота по-шарен.

Креативност

За Jeff de Bruges креативността се изразява в свободата да преоткриваме традиционните рецепти, да ги осъвременяваме, като се вдъхновяваме от Вашите желания. Да съчетаем „сладостта” на белгийския шоколад с френския „каковия шик”; да се вдъхновяваме от знанието и умението на тези две шоколадови култури, за да открием нови вкусове; да впрегнем нашето въображение и дързост, за да създаваме нови рецепти и да ви изненадваме със свежи идеи.