ШОКОЛАДОВИ КОРИЧКИ

КОРИЧКА МЛЕЧНА С ЛЕШНИЦИ

Млечен шоколад и карамелизирани лешници

Алергени : соя, мляко (лактоза), лешници

 

КОРИЧКА БЯЛА С БАДЕМИ

Бял шоколад и карамелизирани бадеми

Алергени : соя, мляко (лактоза), лешници

КОРИЧКА НАТУРАЛНА 70 % МЕНДИАН

Натурален шоколад 70 % и бадеми, орехи и стафиди

Алергени : соя, орехи, бадеми

КОРИЧКА НАТУРАЛНА 70 % С ЛЕШНИЦИ

Натурален шоколад 70 % и карамелизирани лешници

Алергени: соя, лешници

КОРИЧКА МЛЕЧНА С КАРАМЕЛИЗИРАНИ БАДЕМИ И КОКОС

Млечен шоколад и карамелизирани бадеми и кокос

Алергени : соя, мляко (лактоза), бадеми

 

КОРИЧКА НАТУРАЛНА С БАДЕМИ, ЯГОДИ И МАЛИНИ

Натурален шоколад с филирани карамелизирани бадеми, късчета ягоди и малини

Алергени : бадеми, мляко, лешници, соя