ШОКОЛАДОВИ КОРИЧКИ

КОРИЧКА МЛЕЧНА С ЛЕШНИЦИ

Млечен шоколад и карамелизирани лешници

Алергени : соя, мляко (лактоза), лешници

 

КОРИЧКА БЯЛА С БАДЕМИ

Бял шоколад и карамелизирани бадеми

Алергени : соя, мляко (лактоза), лешници

КОРИЧКА НАТУРАЛНА 70 % МЕНДИАН

Натурален шоколад 70 % и бадеми, орехи и стафиди

Алергени : соя, орехи, бадеми

КОРИЧКА НАТУРАЛНА 70 % С ЛЕШНИЦИ

Натурален шоколад 70 % и карамелизирани лешници

Алергени: соя, лешници

КОРИЧКА МЛЕЧНА С БАДЕМИ ФЛОРЕНТИН

Млечен шоколад и карамелизирани филирани бадеми

Алергени : соя, мляко (лактоза), лешници, бадеми

 

КОРИЧКА МЛЕЧНА С ШАМФЪСТЪК И ВИШНИ

Млечен шоколад с шамфъстък, вишни и карамелизирани лешници

Алергени : соя, бадеми, мляко (лактоза), лешници, шамфъстък