КВАДРАТИ

НАТУРАЛЕН ЗЕЛЕН ЛИМОН

Натурален шоколад овкусен със зелен лимон

алергени: соя

МЛЕЧЕН БАДЕМИ И МЕД

Млечен шоколад с бадеми и мед

Алергени: соя, мляко (лактоза), бадеми

МЛЕЧЕН МАРАКУЯ

Млечен шоколад овкусен с маракуя

Алергени: соя, мляко (лактоза), бадеми

МЛЕЧЕН КАРАМЕЛ

Млечен шоколад с карамел от Isigny

Алергени: соя, мляко (лактоза)

НАТУРАЛЕН С КАКАОВИ ЗЪРНА

Натурален шоколад и късчета какаови зърна

Алергени: соя

НАТУРАЛЕН ПОРТОКАЛ

Натурален шоколад с конфитени портокалови корички

Алергени: соя

МЛЕЧЕН ЕКВАДОР 34%

Наситен млечен шоколад 34% какао

Алергени: соя, мляко (лактоза)

НАТУРАЛЕН МАЛИНА

Натурален шоколад и парченца малина

Алергени: соя

НАТУРАЛЕН САО ТОМЕ 75%

Наситен натурален шоколад 75% какао

Алергени: соя

НАТУРАЛЕН ЕКВАДОР 80%

Наситен натурален шоколад 80% какао

Алергени: соя

НАТУРАЛЕН ВЕНЕЦУЕЛА 72%

Наситен натурален шоколад 72% какао

Алергени: соя

НАТУРАЛЕН БРЯГ НА СЛОНОВАТА КОСТ 72%

Наситен натурален шоколад 72% какао

Алергени: соя