ВЕЛИКДЕН

ЗЕЛЕНО ЯЙЦЕ

Пралине и късчета карамелизирани лешници

Алергени: мляко, соя, лешници

СИНЬО ЯЙЦЕ

Нежна джандуя

Алергени: мляко, соя, лешници

ЛИЛАВО ЯЙЦЕ

Пралине и късчета карамелизирани лешници

Алергени: мляко, соя, лешници

РОЗОВО ЯЙЦЕ

Пралине и късчета бисквитки спекулос

Алергени: мляко, соя, лешници, глутен

ЗЛАТНО ЯЙЦЕ

Пралине и късчета дантелена палачинка

Алергени: мляко, соя, лешници, глутен, ечемик

ОРАНЖЕВО ЯЙЦЕ

Пралине и пукаща захар

Алергени: мляко, соя, лешници

ЦИКЛАМЕНО ЯЙЦЕ

Пралине и късчета карамелизирани лешници

Алергени: мляко, соя, лешници

ЖЪЛТО ЯЙЦЕ

Пралине и късчета карамелизирани бадеми

Алергени: мляко, соя, лешници, бадеми

МЛЕЧНА САРДИНКА

Млечен шоколад

Алергени: мляко, соя

НАТУРАЛНА САРДИНКА

Натурален шоколад

Алергени: соя

КРАВИЧКА БЯЛА

Нежно пралине

Алергени: мляко, соя, лешници

ЗАЙЧЕ МЛЕЧНО

Пралине и криспи

Алергени: мляко, соя, лешници

РИБКА МЛЕЧНА

Хрупкаво пралине и карамелизиран кокос

Алергени: мляко, соя, лешници

КОКОШЧИЦА МЛЕЧНА

Дуо пралине и карамел

Алергени: мляко, соя, лешници

КОКОШЧИЦА НАТУРАЛНА

Нежен карамел

Алергени: мляко, соя, лешници

ПАТЕНЦЕ МЛЕЧНО

Пралине и пукаща захар

Алергени: мляко, соя, лешници

ПРАСЕНЦЕ МЛЕЧНО

Пралине и късчета нуга

Алергени: мляко, соя, лешници, бадеми, яйца

КОНЧЕ МЛЕЧНО

Хрупкаво пралине и дантелена палачинка

Алергени: мляко, соя, лешници, глутен, ечемик